Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švajdová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 96 s.

Cover

LEADER 01293ntm a22003377u 4500
001 zp29960
041 |a cze 
100 1 |a Švajdová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením 
246 |a Determination of Organic Acids of Red Wines and Their Sensory Analysis 
260 |c 2013 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a červené víno 
653 |a organické kyseliny 
653 |a HPLC/UV 
653 |a senzorická analýza 
653 |a red wine 
653 |a organic acids 
653 |a HPLC/UV 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23649  |y Plný text v Digitální knihovně UTB