Stanovení množství vybraných karotenoidů u meruňek a broskví z jižní Moravy.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaculíková, Jaroslava (Dissertant)
Other Authors: Pospiech, Matej (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 78s.

Cover

LEADER 01409ntm a22003857u 4500
001 zp29953
041 |a cze 
100 1 |a Vaculíková, Jaroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení množství vybraných karotenoidů u meruňek a broskví z jižní Moravy. 
246 |a Determination of Selected Carotenoids in Apricot and Peach Fruit from South Moravia. 
260 |c 2013 
300 |a 78s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a karotenoidy 
653 |a beta-karoten 
653 |a lutein 
653 |a meruňky 
653 |a broskve 
653 |a UV-Vis spektrofotometrie 
653 |a carotenoids 
653 |a beta-carotene 
653 |a lutein 
653 |a apricots 
653 |a peaches 
653 |a UV-VIS spectroscopy 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pospiech, Matej  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23596  |y Plný text v Digitální knihovně UTB