Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kuncová, Šárka (Dissertant)
Other Authors: Stávek, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003377u 4500
001 zp29869
041 |a cze 
100 1 |a Kuncová, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví 
246 |a Phenolic Compounds Produced During the Maturation of Wine and their Influence on Healt of People 
260 |c 2013 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a macerace 
653 |a antioxidanty 
653 |a wine 
653 |a polyphenolic compounds 
653 |a macerating 
653 |a antioxidants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Stávek, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24139  |y Plný text v Digitální knihovně UTB