|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp29869 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kuncová, Šárka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví
|
246 |
|
|
|a Phenolic Compounds Produced During the Maturation of Wine and their Influence on Healt of People
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a macerace
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a polyphenolic compounds
|
653 |
|
|
|a macerating
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Stávek, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24139
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|