|
|
|
|
LEADER |
01283ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp29868 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Grmolcová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Koření používané v cukrářské výrobě
|
246 |
|
|
|a Spices Used in Confectionery Production
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a anýz
|
653 |
|
|
|a badyán
|
653 |
|
|
|a hřebíček
|
653 |
|
|
|a koření
|
653 |
|
|
|a vanilka
|
653 |
|
|
|a významné látky
|
653 |
|
|
|a anise
|
653 |
|
|
|a clove
|
653 |
|
|
|a significant substances
|
653 |
|
|
|a spices
|
653 |
|
|
|a star anise
|
653 |
|
|
|a vanilla
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24416
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|