Koření používané v cukrářské výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Grmolcová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01283ntm a22003857u 4500
001 zp29868
041 |a cze 
100 1 |a Grmolcová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Koření používané v cukrářské výrobě 
246 |a Spices Used in Confectionery Production 
260 |c 2013 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a anýz 
653 |a badyán 
653 |a hřebíček 
653 |a koření 
653 |a vanilka 
653 |a významné látky 
653 |a anise 
653 |a clove 
653 |a significant substances 
653 |a spices 
653 |a star anise 
653 |a vanilla 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24416  |y Plný text v Digitální knihovně UTB