Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zemánková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01344ntm a22003857u 4500
001 zp29851
041 |a cze 
100 1 |a Zemánková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii 
246 |a Non-traditional Species of Vegetables and Their Gastronomy Use 
260 |c 2013 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a batáty 
653 |a chemické složení 
653 |a gastronomické využití 
653 |a kiwano 
653 |a okra 
653 |a rebarbora 
653 |a chemical composition 
653 |a gastronomy use 
653 |a kiwano 
653 |a okra 
653 |a rhubarb 
653 |a sweet potatoes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24116  |y Plný text v Digitální knihovně UTB