|
|
|
|
LEADER |
01344ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp29851 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zemánková, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Non-traditional Species of Vegetables and Their Gastronomy Use
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a batáty
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a gastronomické využití
|
653 |
|
|
|a kiwano
|
653 |
|
|
|a okra
|
653 |
|
|
|a rebarbora
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a gastronomy use
|
653 |
|
|
|a kiwano
|
653 |
|
|
|a okra
|
653 |
|
|
|a rhubarb
|
653 |
|
|
|a sweet potatoes
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24116
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|