Stanovení vybraných analytických parametrů cibule

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pohořelský, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01299ntm a22003617u 4500
001 zp29437
041 |a cze 
100 1 |a Pohořelský, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných analytických parametrů cibule 
246 |a Determination of Selected Analytical Parameters of Onion 
260 |c 2013 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cibule 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a DPPH 
653 |a onion 
653 |a crude fiber 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a DPPH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23628  |y Plný text v Digitální knihovně UTB