Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlaváčková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 49 s. (11 516 znaků)

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp29429
041 |a cze 
100 1 |a Hlaváčková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva 
246 |a Use of Hydrocolloids in Yeast-Raised Bread Production 
260 |c 2013 
300 |a 49 s. (11 516 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a celiakie 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a rostlinné gumy 
653 |a škrob 
653 |a pečivo 
653 |a celiac disease 
653 |a hydrocolloids 
653 |a vegetable gums 
653 |a starch 
653 |a bread 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24440  |y Plný text v Digitální knihovně UTB