|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29429 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hlaváčková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití hydrokoloidů při výrobě fermentovaného pečiva
|
246 |
|
|
|a Use of Hydrocolloids in Yeast-Raised Bread Production
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 49 s. (11 516 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a rostlinné gumy
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a pečivo
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a vegetable gums
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a bread
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24440
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|