|
|
|
|
LEADER |
01384ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29268 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Handl, Martin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Health, Economic and Technologic Impacts of Use Convenience Principles in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 66 s. (82 743 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a stravování
|
653 |
|
|
|a konvenientní potraviny
|
653 |
|
|
|a postupy vaření
|
653 |
|
|
|a nezávadnost potravin
|
653 |
|
|
|a konzervace
|
653 |
|
|
|a eating
|
653 |
|
|
|a convenience food
|
653 |
|
|
|a cooking practices
|
653 |
|
|
|a food safety
|
653 |
|
|
|a conservation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24252
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|