Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Postoj konzumentů ke kvalitě a...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Postoj konzumentů ke kvalitě a význam medu v České republice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Permedlová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Med
perníkářství
texturní analýza
senzorická analýza
Honey
gingerbread
texture analysis
sensory analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s. (9 963)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
    by: Stará, Barbora
    Published: 2019
  • Hodnocení vybraných chemických a senzorických charakteristik medu.
    by: Loutocká, Lucia
    Published: 2010
  • Srovnání senzorických a chemických vlastností cizokrajných a domácích medů
    by: Sekyrová, Jarmila
    Published: 2011
  • Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání
    by: Permedlová, Pavlína
    Published: 2011
  • Kvalitativní vlastnosti medu
    by: Jurčová, Lucie
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025