Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Permedla, Radim (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
TPM
Physical Description: 75 s. (14 524)

Cover

LEADER 01299ntm a22003617u 4500
001 zp29262
041 |a cze 
100 1 |a Permedla, Radim  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalita fritovacích olejů v různých typech stravovacích zařízeních 
246 |a Quality of the Frying Oils in Various Kinds of Catering Establishments 
260 |c 2013 
300 |a 75 s. (14 524) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tuky 
653 |a oleje 
653 |a fritování 
653 |a TPM 
653 |a teplota měření 
653 |a Fats 
653 |a oils 
653 |a frying 
653 |a TPM 
653 |a temperature measurement 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23933  |y Plný text v Digitální knihovně UTB