|
|
|
|
LEADER |
01436ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp29250 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vozdecká, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Víno ve výživě člověka
|
246 |
|
|
|a Wine in Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 46 s. (11 546 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vinná réva
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a pěstitelské podmínky
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a vinný olej
|
653 |
|
|
|a vinný ocet
|
653 |
|
|
|a grapes
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a growing conditions
|
653 |
|
|
|a nutritional value
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation of the wine
|
653 |
|
|
|a grape oil
|
653 |
|
|
|a wine vinegar
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24323
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|