Víno ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vozdecká, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 46 s. (11 546 znaků)

Cover

LEADER 01436ntm a22004337u 4500
001 zp29250
041 |a cze 
100 1 |a Vozdecká, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Víno ve výživě člověka 
246 |a Wine in Nutrition 
260 |c 2013 
300 |a 46 s. (11 546 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vinná réva 
653 |a víno 
653 |a pěstitelské podmínky 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a gastronomie 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a vinný olej 
653 |a vinný ocet 
653 |a grapes 
653 |a wine 
653 |a growing conditions 
653 |a nutritional value 
653 |a gastronomy 
653 |a sensory evaluation of the wine 
653 |a grape oil 
653 |a wine vinegar 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24323  |y Plný text v Digitální knihovně UTB