Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Anetová, Katarína (Dissertant)
Other Authors: Fic, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01231ntm a22003377u 4500
001 zp29248
041 |a cze 
100 1 |a Anetová, Katarína  |4 dis 
245 1 0 |a Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína 
246 |a Sulfur Dioxide in the Technological Procedures of Winemaking. 
260 |c 2013 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a oxid siřičitý 
653 |a víno 
653 |a obmezení SO2 
653 |a zdraví 
653 |a sulfur dioxide 
653 |a wine 
653 |a limitations of sulfur dioxide 
653 |a health 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24417  |y Plný text v Digitální knihovně UTB