|
|
|
|
LEADER |
01231ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp29248 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Anetová, Katarína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína
|
246 |
|
|
|a Sulfur Dioxide in the Technological Procedures of Winemaking.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a oxid siřičitý
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a obmezení SO2
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a sulfur dioxide
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a limitations of sulfur dioxide
|
653 |
|
|
|a health
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fic, Vlastimil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24417
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|