Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lichnovská, Vladislava (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 63s.

Cover

LEADER 01370ntm a22003737u 4500
001 zp28327
041 |a cze 
100 1 |a Lichnovská, Vladislava  |4 dis 
245 1 0 |a Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva 
246 |a Effect of Baking Test Modification on Corn Bread Quality 
260 |c 2012 
300 |a 63s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Škrob 
653 |a mazovatění 
653 |a kukuřičná mouka 
653 |a pekařský pokus 
653 |a spaření 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a corn kernel 
653 |a corn flour 
653 |a baking test 
653 |a scalding 
653 |a gluten free bakery products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21897  |y Plný text v Digitální knihovně UTB