|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp28327 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Lichnovská, Vladislava
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Baking Test Modification on Corn Bread Quality
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 63s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Škrob
|
| 653 |
|
|
|a mazovatění
|
| 653 |
|
|
|a kukuřičná mouka
|
| 653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
| 653 |
|
|
|a spaření
|
| 653 |
|
|
|a bezlepkové pečivo
|
| 653 |
|
|
|a corn kernel
|
| 653 |
|
|
|a corn flour
|
| 653 |
|
|
|a baking test
|
| 653 |
|
|
|a scalding
|
| 653 |
|
|
|a gluten free bakery products
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21897
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|