catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Odrůdy brambor a jejich využit...
  • Holdings

Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hroch, Aleš (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
odrůda
rané
polorané
velmi rané
pozdní
polopozdní
složení
škrob
hlíza
zpracování
výrobky
varieties
early-ripening
very early-ripening
medium-ripening medium-late
composition
starch
abscess
treatment
products
bakalářská práce
Physical Description: 46s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti akcelerace zrání sýrů
    by: Přepechalová, Veronika
    Published: (2018)
  • Zkušenosti učitelek s adaptací dvouletých dětí na prostředí mateřských škol
    by: Uličná, Karolína
    Published: (2021)
  • Vliv rtuti na chemické složení bramborových hlíz
    by: Brodinová, Petra
    Published: (2005)
  • Vnímání osamělosti v období raného stáří a možnosti řešení z pohledu seniorů
    by: Novotná, Jitka
    Published: (2016)
  • Vliv doby zrání na změnu jakosti vybraných sýrů s mazem na povrchu
    by: Klimešová, Karolina
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...