Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Macková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 102 s.

Cover

LEADER 01180ntm a22003017u 4500
001 zp25918
041 |a cze 
100 1 |a Macková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Barevné změny masa baleného v ochranné atmosféře 
246 |a Color Changes in Meat Packaged in Protective Atmosphere 
260 |c 2012 
300 |a 102 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sloţení masa 
653 |a postmortální změny 
653 |a kvalita 
653 |a composition of meat post-mortem changes 
653 |a quality 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22781  |y Plný text v Digitální knihovně UTB