Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Solanský, Marek (Dissertant)
Other Authors: Boudová Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 111 s.

Cover

LEADER 01369ntm a22003617u 4500
001 zp25914
041 |a cze 
100 1 |a Solanský, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků 
246 |a Comparison of the Influence of Two Types of Yeast on Quality and Shelf - life of Frozen Rolls 
260 |c 2012 
300 |a 111 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a droždí 
653 |a mrazení 
653 |a textura 
653 |a senzorická analýza 
653 |a wheat flour 
653 |a yeast 
653 |a freezing 
653 |a texture 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Boudová Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22054  |y Plný text v Digitální knihovně UTB