Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Výtiska, Antonín (Dissertant)
Other Authors: Hlavinková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01493ntm a22003617u 4500
001 zp25889
041 |a cze 
100 1 |a Výtiska, Antonín  |4 dis 
245 1 0 |a Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy. 
246 |a Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition. 
260 |c 2012 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: cukrářská výroba 
653 |a šlehané hmoty 
653 |a technologický postup výroby 
653 |a sypké směsi 
653 |a racionalizace výroby 
653 |a Confectionery production 
653 |a whipped materials 
653 |a technology procedure of production 
653 |a powdery materials 
653 |a racionalization of production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hlavinková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22602  |y Plný text v Digitální knihovně UTB