|
|
|
|
LEADER |
01493ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25889 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Výtiska, Antonín
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroby šlehaných hmot a současné použití nových trendů do výrobků racionální výživy.
|
246 |
|
|
|a Production of Whipped Materials and Current Using of New Trends into Products of the Rational Nutrition.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: cukrářská výroba
|
653 |
|
|
|a šlehané hmoty
|
653 |
|
|
|a technologický postup výroby
|
653 |
|
|
|a sypké směsi
|
653 |
|
|
|a racionalizace výroby
|
653 |
|
|
|a Confectionery production
|
653 |
|
|
|a whipped materials
|
653 |
|
|
|a technology procedure of production
|
653 |
|
|
|a powdery materials
|
653 |
|
|
|a racionalization of production
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hlavinková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22602
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|