Antioxidační aktivita papriky a pepře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dřímalová, Pavla (Dissertant)
Other Authors Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89 s. (15109 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25843
041 |a cze 
100 1 |a Dřímalová, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační aktivita papriky a pepře 
246 |a Antioxidant Activity of Paprika and Pepper 
260 |c 2014 
300 |a 89 s. (15109 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Paprika 
653 |a pepř 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a DPPH 
653 |a polyfenoly 
653 |a Paprika 
653 |a pepper 
653 |a antioxidant activity 
653 |a DPPH 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28418  |y Plný text v Digitální knihovně UTB