Vývoj metody pro určení autenticity máku modrého stanovením jeho oxidační stability

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Kremlová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01295ntm a22003137u 4500
001 zp25842
041 |a cze 
100 1 |a Krejčová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj metody pro určení autenticity máku modrého stanovením jeho oxidační stability 
246 |a Development of method for determination of authenticity of the Poppy blue by determining its oxidative stability. 
260 |c 2012 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mák modrý 
653 |a metoda Rancimat 
653 |a oxidační stabilita 
653 |a blue poppy 
653 |a Rancimat metod 
653 |a oxidation stability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kremlová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23238  |y Plný text v Digitální knihovně UTB