Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátilová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01187ntm a22003377u 4500
001 zp25828
041 |a cze 
100 1 |a Navrátilová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel 
246 |a Technology and Materials for the Manufacture of Candies and Caramels. 
260 |c 2012 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kandyty 
653 |a karamely 
653 |a cukry 
653 |a škrob 
653 |a candies 
653 |a caramel 
653 |a sugar 
653 |a starch 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22933  |y Plný text v Digitální knihovně UTB