Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Salek, Richardos-Nikolaos (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 94 s.

Cover

LEADER 01492ntm a22003857u 4500
001 zp25825
041 |a cze 
100 1 |a Salek, Richardos-Nikolaos  |4 dis 
245 1 0 |a Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines 
246 |a Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines 
260 |c 2012 
300 |a 94 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bílý sýr zrající v solném nálevu 
653 |a Feta sýr 
653 |a Teleme sýr 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a biogenní aminy 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a white brined cheeses 
653 |a Feta cheese 
653 |a Teleme cheese 
653 |a free amino acids 
653 |a biogenic amines 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22905  |y Plný text v Digitální knihovně UTB