Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mynarčíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Nagyová, Gabriela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 57 s. (9 594 znaků)

Cover

LEADER 01268ntm a22003377u 4500
001 zp25818
041 |a cze 
100 1 |a Mynarčíková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného 
246 |a The Texture of Processed Cheese with Different Sodium Alginate Concentrations 
260 |c 2012 
300 |a 57 s. (9 594 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a alginát 
653 |a texturní parametry 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying agents 
653 |a alginate 
653 |a textural parameters 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Nagyová, Gabriela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22297  |y Plný text v Digitální knihovně UTB