Měření velikosti pórů v pečivu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křemen, Filip (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01226ntm a22003617u 4500
001 zp25817
041 |a cze 
100 1 |a Křemen, Filip  |4 dis 
245 1 0 |a Měření velikosti pórů v pečivu 
246 |a Pore Size Measurement in Bakery Products 
260 |c 2012 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Distribuce velikosti pórů 
653 |a Hustota 
653 |a Pečivo 
653 |a Voronoiova teselace 
653 |a Tětivy 
653 |a Pore size distribution 
653 |a Density 
653 |a Pastry 
653 |a Voronoi Tessellation 
653 |a Chords 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ponížil, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21620  |y Plný text v Digitální knihovně UTB