Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kováčová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01164ntm a22003377u 4500
001 zp25815
041 |a cze 
100 1 |a Kováčová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru 
246 |a The Composition of Antioxidants and Antioxidant Activity of Cider 
260 |c 2013 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cider 
653 |a antioxidant 
653 |a DPPH 
653 |a FRAP 
653 |a cider 
653 |a antioxidant 
653 |a DPPH 
653 |a FRAP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25134  |y Plný text v Digitální knihovně UTB