Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 51 s. (71 979)

Cover

LEADER 01152ntm a22003137u 4500
001 zp25812
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách 
246 |a Use of Probiotic Bacteria in Fermented Foods 
260 |c 2013 
300 |a 51 s. (71 979) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Probiotika 
653 |a fermentované potraviny 
653 |a prebiotika 
653 |a Probiotics 
653 |a fermented foods 
653 |a prebiotics 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25441  |y Plný text v Digitální knihovně UTB