|
|
|
|
LEADER |
01152ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25812 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Konečná, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
|
246 |
|
|
|a Use of Probiotic Bacteria in Fermented Foods
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 51 s. (71 979)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Probiotika
|
653 |
|
|
|a fermentované potraviny
|
653 |
|
|
|a prebiotika
|
653 |
|
|
|a Probiotics
|
653 |
|
|
|a fermented foods
|
653 |
|
|
|a prebiotics
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Holko, Ivan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25441
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|