Využití skopového masa v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chramostová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01146ntm a22003377u 4500
001 zp25809
041 |a cze 
100 1 |a Chramostová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Využití skopového masa v gastronomii 
246 |a Use of Sheep Meat in Gastronomy 
260 |c 2012 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a skopové a jehněčí maso 
653 |a ovce 
653 |a recepty 
653 |a gastronomie 
653 |a mutton and lamb 
653 |a sheep 
653 |a recipes 
653 |a gastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23286  |y Plný text v Digitální knihovně UTB