|
|
|
|
LEADER |
01174ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25798 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štulířová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
|
246 |
|
|
|a Production of Flour and Factory Affecting the Quality.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 70 (78949)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a obilí
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a cereal
|
653 |
|
|
|a grain
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a wheat
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Brachtl, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22051
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|