Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špačková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 53 s. (12 030 znaků)

Cover

LEADER 01385ntm a22003857u 4500
001 zp25797
041 |a cze 
100 1 |a Špačková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku 
246 |a Microbiological Spoilage of Dairy Products with High Fat Content 
260 |c 2013 
300 |a 53 s. (12 030 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a lipázy 
653 |a smetana 
653 |a máslo 
653 |a mražené smetanové krémy 
653 |a kažení 
653 |a mikroorganismy 
653 |a lipases 
653 |a cream 
653 |a butter 
653 |a frozen creamy creams 
653 |a spoilage 
653 |a microorganisms 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24118  |y Plný text v Digitální knihovně UTB