|
|
|
|
LEADER |
01385ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25797 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Špačková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologické kažení mlékárenských výrobků s vysokým obsahem mléčného tuku
|
246 |
|
|
|a Microbiological Spoilage of Dairy Products with High Fat Content
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 53 s. (12 030 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a lipázy
|
653 |
|
|
|a smetana
|
653 |
|
|
|a máslo
|
653 |
|
|
|a mražené smetanové krémy
|
653 |
|
|
|a kažení
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a lipases
|
653 |
|
|
|a cream
|
653 |
|
|
|a butter
|
653 |
|
|
|a frozen creamy creams
|
653 |
|
|
|a spoilage
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24118
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|