Vliv tvrdosti vody na technologie zpracování pokrmů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skákal, Oldřich (Dissertant)
Other Authors: Pospíšil, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 81s.

Cover

LEADER 01697ntm a22005057u 4500
001 zp25795
041 |a cze 
100 1 |a Skákal, Oldřich  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv tvrdosti vody na technologie zpracování pokrmů. 
246 |a Influence of Water Hardness on the Food Processing Technologies. 
260 |c 2012 
300 |a 81s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvrdost vody 
653 |a vápník 
653 |a hořčík 
653 |a vápenato-uhličitanová rovnováha 
653 |a stabilita vody 
653 |a vodní kámen 
653 |a chelatometrie 
653 |a spektrometrie 
653 |a demineralizace 
653 |a separační membrány 
653 |a iontová výměna 
653 |a water hardness 
653 |a calcium 
653 |a magnesium 
653 |a calcium-carbonate equilibrium 
653 |a water stability 
653 |a water stone 
653 |a chelatometry 
653 |a spectroscopy 
653 |a demineralization 
653 |a membrane separation 
653 |a ion exchange 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pospíšil, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23285  |y Plný text v Digitální knihovně UTB