|
|
|
|
LEADER |
01697ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp25795 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Skákal, Oldřich
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv tvrdosti vody na technologie zpracování pokrmů.
|
246 |
|
|
|a Influence of Water Hardness on the Food Processing Technologies.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 81s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tvrdost vody
|
653 |
|
|
|a vápník
|
653 |
|
|
|a hořčík
|
653 |
|
|
|a vápenato-uhličitanová rovnováha
|
653 |
|
|
|a stabilita vody
|
653 |
|
|
|a vodní kámen
|
653 |
|
|
|a chelatometrie
|
653 |
|
|
|a spektrometrie
|
653 |
|
|
|a demineralizace
|
653 |
|
|
|a separační membrány
|
653 |
|
|
|a iontová výměna
|
653 |
|
|
|a water hardness
|
653 |
|
|
|a calcium
|
653 |
|
|
|a magnesium
|
653 |
|
|
|a calcium-carbonate equilibrium
|
653 |
|
|
|a water stability
|
653 |
|
|
|a water stone
|
653 |
|
|
|a chelatometry
|
653 |
|
|
|a spectroscopy
|
653 |
|
|
|a demineralization
|
653 |
|
|
|a membrane separation
|
653 |
|
|
|a ion exchange
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pospíšil, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23285
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|