catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Barviva - výroba a použití v g...
  • Holdings

Barviva - výroba a použití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žebroková, Zina (Dissertant)
Other Authors: Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Barvivo
přírodní barviva
syntetická barviva
extrakce
přijatelná denní dávka
The dye
natural dyes
synthetic dyes
extraction
acceptable daily intake
bakalářská práce
Physical Description: 57s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Potravinářská barviva
    by: Šafránková, Šárka
    Published: (2011)
  • Úloha barviv v potravinářském průmyslu
    by: Gábová, Zuzana
    Published: (2007)
  • Stabilita stability přírodních barviv v různých potravinách
    by: Malíková, Daniela
    Published: (2023)
  • Anodická oxidace vybraných organických barviv pomocí kompozitní uhlíkové elektrody
    by: Horák, Petr
    Published: (2011)
  • Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS
    by: Ščurková, Adriana
    Published: (2015)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...