Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valčíková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01187ntm a22003137u 4500
001 zp25786
041 |a cze 
100 1 |a Valčíková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii 
246 |a Technological Properties of Venison and its Usage in Gastronomy 
260 |c 2013 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zvěř 
653 |a zvěřina 
653 |a technologické vlastnosti 
653 |a game 
653 |a venison 
653 |a technological propreties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24150  |y Plný text v Digitální knihovně UTB