Polotovary pokrmů z brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Toman, Patrik (Dissertant)
Other Authors: Forman, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 59 s

Cover

LEADER 01196ntm a22003137u 4500
001 zp25784
041 |a cze 
100 1 |a Toman, Patrik  |4 dis 
245 1 0 |a Polotovary pokrmů z brambor 
246 |a Ready-to Cook Potato Foods 
260 |c 2013 
300 |a 59 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a brambory 
653 |a technologie polotovarů z brambor 
653 |a pokrmy z bramborových polotovarů 
653 |a Potatoes 
653 |a technology of semifinished potatoes products 
653 |a disis from semifinished potatoes products 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Forman, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24475  |y Plný text v Digitální knihovně UTB