|
|
|
|
LEADER |
01258ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp25777 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Černá, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
|
246 |
|
|
|a Assessment of the Systems for Traditional Dishes in the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 77s. (97 279 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tradiční pokrmy
|
653 |
|
|
|a historie gastronomie
|
653 |
|
|
|a Slow Food
|
653 |
|
|
|a traditional dishes
|
653 |
|
|
|a history of gastronomy
|
653 |
|
|
|a Slow Food
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21880
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|