Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 77s. (97 279 znaků).

Cover

LEADER 01258ntm a22003137u 4500
001 zp25777
041 |a cze 
100 1 |a Černá, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky 
246 |a Assessment of the Systems for Traditional Dishes in the Czech Republic 
260 |c 2012 
300 |a 77s. (97 279 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tradiční pokrmy 
653 |a historie gastronomie 
653 |a Slow Food 
653 |a traditional dishes 
653 |a history of gastronomy 
653 |a Slow Food 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21880  |y Plný text v Digitální knihovně UTB