|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25777 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Černá, Kateřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
|
| 246 |
|
|
|a Assessment of the Systems for Traditional Dishes in the Czech Republic
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 77s. (97 279 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tradiční pokrmy
|
| 653 |
|
|
|a historie gastronomie
|
| 653 |
|
|
|a Slow Food
|
| 653 |
|
|
|a traditional dishes
|
| 653 |
|
|
|a history of gastronomy
|
| 653 |
|
|
|a Slow Food
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21880
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|