LEADER 02078ntm a22006497u 4500
001 zp25774
041 |a cze 
100 1 |a Šímová, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků 
246 |a The Use and Application of Nitrite Salting Mixture in the Production of Meat Products 
260 |c 2013 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sůl 
653 |a chlorid sodný 
653 |a chlorid draselný 
653 |a dusitan sodný 
653 |a dusitan draselný 
653 |a dusičnan sodný 
653 |a dusičnan draselný 
653 |a dusitanová solicí směs 
653 |a dusičnanová solicí směs 
653 |a Salmonella 
653 |a Campilobacter 
653 |a Escherichia 
653 |a Yersenia 
653 |a Clostridium 
653 |a Listeria 
653 |a N-nitrosaminy 
653 |a rakovina 
653 |a The salt 
653 |a sodium chloride 
653 |a potassium chloride 
653 |a sodium nitrite 
653 |a potassium nitrite 
653 |a sodium nitrate 
653 |a potassium nitrate 
653 |a nitrite salting mixture 
653 |a nitrate salt mixture 
653 |a Salmonella 
653 |a Campilobacter 
653 |a Escherichia 
653 |a Yersenia 
653 |a Clostridium 
653 |a Listeria 
653 |a N-nitrosamines 
653 |a cancer 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24311  |y Plný text v Digitální knihovně UTB