|
|
|
|
LEADER |
02078ntm a22006497u 4500 |
001 |
zp25774 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šímová, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití a aplikace dusitanové solicí směsi ve výrobě masných výrobků
|
246 |
|
|
|a The Use and Application of Nitrite Salting Mixture in the Production of Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 78 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Sůl
|
653 |
|
|
|a chlorid sodný
|
653 |
|
|
|a chlorid draselný
|
653 |
|
|
|a dusitan sodný
|
653 |
|
|
|a dusitan draselný
|
653 |
|
|
|a dusičnan sodný
|
653 |
|
|
|a dusičnan draselný
|
653 |
|
|
|a dusitanová solicí směs
|
653 |
|
|
|a dusičnanová solicí směs
|
653 |
|
|
|a Salmonella
|
653 |
|
|
|a Campilobacter
|
653 |
|
|
|a Escherichia
|
653 |
|
|
|a Yersenia
|
653 |
|
|
|a Clostridium
|
653 |
|
|
|a Listeria
|
653 |
|
|
|a N-nitrosaminy
|
653 |
|
|
|a rakovina
|
653 |
|
|
|a The salt
|
653 |
|
|
|a sodium chloride
|
653 |
|
|
|a potassium chloride
|
653 |
|
|
|a sodium nitrite
|
653 |
|
|
|a potassium nitrite
|
653 |
|
|
|a sodium nitrate
|
653 |
|
|
|a potassium nitrate
|
653 |
|
|
|a nitrite salting mixture
|
653 |
|
|
|a nitrate salt mixture
|
653 |
|
|
|a Salmonella
|
653 |
|
|
|a Campilobacter
|
653 |
|
|
|a Escherichia
|
653 |
|
|
|a Yersenia
|
653 |
|
|
|a Clostridium
|
653 |
|
|
|a Listeria
|
653 |
|
|
|a N-nitrosamines
|
653 |
|
|
|a cancer
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24311
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|