|
|
|
|
LEADER |
01417ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25771 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ptáčková, Ingrid
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
|
246 |
|
|
|a Basic Features of Gastronomy in France and Spain.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 77s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Francie
|
653 |
|
|
|a Španělsko
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a krajové speciality
|
653 |
|
|
|a historické kořeny
|
653 |
|
|
|a zvláštnosti kuchyně
|
653 |
|
|
|a nejtypičtější pokrmy
|
653 |
|
|
|a France
|
653 |
|
|
|a Spain
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a region specialties
|
653 |
|
|
|a historical roots
|
653 |
|
|
|a typical meals
|
653 |
|
|
|a rarities in cooking
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ivánek, Ladislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21637
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|