Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ptáčková, Ingrid (Dissertant)
Other Authors: Ivánek, Ladislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 77s.

Cover

LEADER 01417ntm a22004097u 4500
001 zp25771
041 |a cze 
100 1 |a Ptáčková, Ingrid  |4 dis 
245 1 0 |a Základní rysy gastronomie Francie a Španělska. 
246 |a Basic Features of Gastronomy in France and Spain. 
260 |c 2012 
300 |a 77s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Francie 
653 |a Španělsko 
653 |a gastronomie 
653 |a krajové speciality 
653 |a historické kořeny 
653 |a zvláštnosti kuchyně 
653 |a nejtypičtější pokrmy 
653 |a France 
653 |a Spain 
653 |a gastronomy 
653 |a region specialties 
653 |a historical roots 
653 |a typical meals 
653 |a rarities in cooking 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ivánek, Ladislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21637  |y Plný text v Digitální knihovně UTB