|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25770 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bačová, Helena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
|
| 246 |
|
|
|a The texture Properties of Processed Cheese with Binary Mixtures of Carageenan and Alginate
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 57 s. (10 868 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tavené sýry
|
| 653 |
|
|
|a alginát
|
| 653 |
|
|
|a kappa-karagenan
|
| 653 |
|
|
|a tavicí soli
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a alginate
|
| 653 |
|
|
|a kappa-carrageenan
|
| 653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Nagyová, Gabriela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22236
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|