|
|
|
|
LEADER |
01312ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25758 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Košťálová, Miroslava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky
|
246 |
|
|
|a Optimalization of Chromatography Separation Flour Proteins
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 81 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a proteiny
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a elektroforéza
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a liquid chromatography
|
653 |
|
|
|a electrophoresis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Halabalová, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28353
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|