Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Košťálová, Miroslava (Dissertant)
Other Authors: Halabalová, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01312ntm a22003617u 4500
001 zp25758
041 |a cze 
100 1 |a Košťálová, Miroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace chromatografického dělení proteinů z mouky 
246 |a Optimalization of Chromatography Separation Flour Proteins 
260 |c 2014 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a proteiny 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a extrakce 
653 |a kapalinová chromatografie 
653 |a elektroforéza 
653 |a proteins 
653 |a wheat flour 
653 |a extraction 
653 |a liquid chromatography 
653 |a electrophoresis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Halabalová, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28353  |y Plný text v Digitální knihovně UTB