Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jonášová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 49 s. (66 701 znaků).

Cover

LEADER 01449ntm a22004217u 4500
001 zp25756
041 |a cze 
100 1 |a Jonášová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek 
246 |a Characteristics of Brassica Vegetables from the View of Significant Nutritional Substances 
260 |c 2012 
300 |a 49 s. (66 701 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a brokolice 
653 |a kapusta 
653 |a kedluben 
653 |a květák 
653 |a výživa 
653 |a zelenina 
653 |a zelí 
653 |a živiny 
653 |a broccoli 
653 |a cauliflower 
653 |a kale 
653 |a kohlrabi 
653 |a nutrients 
653 |a nutrition 
653 |a vegetables 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21860  |y Plný text v Digitální knihovně UTB