|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25756 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jonášová, Martina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika košťálové zeleniny z hlediska významných výživových látek
|
| 246 |
|
|
|a Characteristics of Brassica Vegetables from the View of Significant Nutritional Substances
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 49 s. (66 701 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a brokolice
|
| 653 |
|
|
|a kapusta
|
| 653 |
|
|
|a kedluben
|
| 653 |
|
|
|a květák
|
| 653 |
|
|
|a výživa
|
| 653 |
|
|
|a zelenina
|
| 653 |
|
|
|a zelí
|
| 653 |
|
|
|a živiny
|
| 653 |
|
|
|a broccoli
|
| 653 |
|
|
|a cauliflower
|
| 653 |
|
|
|a kale
|
| 653 |
|
|
|a kohlrabi
|
| 653 |
|
|
|a nutrients
|
| 653 |
|
|
|a nutrition
|
| 653 |
|
|
|a vegetables
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21860
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|