Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Začalová, Dominika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
pH
Physical Description: 85 s. (77 700 znaků)

Cover

LEADER 01496ntm a22004097u 4500
001 zp25752
041 |a cze 
100 1 |a Začalová, Dominika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů 
246 |a Influence of Different Ternary Mixtures of Phosphate Salts on Processed Cheese Texture 
260 |c 2012 
300 |a 85 s. (77 700 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavicí sůl 
653 |a ternární směs 
653 |a tavený sýr 
653 |a fosforečnan 
653 |a kasein 
653 |a pH 
653 |a texturní analýza 
653 |a Emulsifying salt 
653 |a ternary mixture 
653 |a processed cheese 
653 |a phosphate 
653 |a casein 
653 |a pH 
653 |a texture analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22948  |y Plný text v Digitální knihovně UTB