|
|
|
|
LEADER |
01496ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp25752 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Začalová, Dominika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a Influence of Different Ternary Mixtures of Phosphate Salts on Processed Cheese Texture
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 85 s. (77 700 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavicí sůl
|
653 |
|
|
|a ternární směs
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a fosforečnan
|
653 |
|
|
|a kasein
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a texturní analýza
|
653 |
|
|
|a Emulsifying salt
|
653 |
|
|
|a ternary mixture
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a phosphate
|
653 |
|
|
|a casein
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a texture analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22948
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|