|
|
|
|
LEADER |
01399ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25745 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nevřalová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi
|
246 |
|
|
|a Nutritional Evaluation of Alimentation Level in Primary and Nursery School in Stará Ves.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 82 s. (91 534 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a nutriční faktor
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a výživové doporučení
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a nutrition factor
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a school catering
|
653 |
|
|
|a nutrition recommendation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23154
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|