Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nevřalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 82 s. (91 534 znaků).

Cover

LEADER 01399ntm a22003617u 4500
001 zp25745
041 |a cze 
100 1 |a Nevřalová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnocení úrovně stravování žáků ZŠ a MŠ ve Staré Vsi 
246 |a Nutritional Evaluation of Alimentation Level in Primary and Nursery School in Stará Ves. 
260 |c 2012 
300 |a 82 s. (91 534 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživa 
653 |a nutriční faktor 
653 |a HACCP 
653 |a školní stravování 
653 |a výživové doporučení 
653 |a nutrition 
653 |a nutrition factor 
653 |a HACCP 
653 |a school catering 
653 |a nutrition recommendation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23154  |y Plný text v Digitální knihovně UTB