Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Nutriční charakteristika skořá...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Nutriční charakteristika skořápkového ovoce a jeho využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šnajdrová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
ořechy
chemické složení
gastronomie
výživa
zdraví
nuts
chemical composition
gastronomy
nutrition
health
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55 s. (55 864)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
    by: Zámečníková, Kateřina
    Published: 2017
  • Gastronomie a ovoce
    by: Matušková, Věra
    Published: 2009
  • Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk
    by: Němec, Jan
    Published: 2016
  • Využití sýrů v Gastronomii
    by: Čajková, Christelle
    Published: 2012
  • Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii
    by: Zemánková, Tereza
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025