Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Zpracování masa a masných prod...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Snopek, Lukáš (Dissertant)
Other Authors Forman, Václav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
maso
masné produkty
technologické postupy
společné stravování
rizika
systém HACCP
meat
meat products
technology processes
public alimentation
risks
system HACCP
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description70 s. (101 720 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
    by: Klimková, Eva
    Published: 2011
  • Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
    by: Bělašková, Monika
    Published: 2017
  • Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
    by: Miklášová, Terezie
    Published: 2019
  • Vliv Evropské uni na legislativu společného stravování v ČR
    by: Vaclová, Hana
    Published: 2007
  • Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování masa a výroby masných výrobků
    by: Matyáš, Zdeněk, 1923-2002, et al.
    Published: 1996

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025