Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Eliášová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01381ntm a22003857u 4500
001 zp25736
041 |a cze 
100 1 |a Eliášová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí 
246 |a Digestibility and Fiber Content in Chosen Bean Varieties 
260 |c 2012 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fazole 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a stravitelnost 
653 |a pepsin 
653 |a pankreatin 
653 |a beans 
653 |a neutral detergent fibre 
653 |a crude fiber 
653 |a digestibility 
653 |a pepsin 
653 |a pancreatin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23461  |y Plný text v Digitální knihovně UTB