Biologicky aktivní látky v bylinách pro kulinární využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Volková, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 84 s. (96 790 znaků)

Cover

LEADER 01281ntm a22003377u 4500
001 zp25732
041 |a cze 
100 1 |a Volková, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Biologicky aktivní látky v bylinách pro kulinární využití 
246 |a Biologically Active Substances in Culinary Herbs 
260 |c 2013 
300 |a 84 s. (96 790 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aromatické byliny 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a aromatic plants 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24650  |y Plný text v Digitální knihovně UTB