Analýza textury a senzorické hodnocení jogurtů v závislosti na době skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štáhlová, Liběna (Dissertant)
Other Authors: Šípalová, Markéta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01349ntm a22003617u 4500
001 zp25724
041 |a cze 
100 1 |a Štáhlová, Liběna  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza textury a senzorické hodnocení jogurtů v závislosti na době skladování 
246 |a Texture Analysis and Sensory Evaluation of Yoghurts Depending on Storage 
260 |c 2012 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jogurt 
653 |a analýza textury 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a sušina 
653 |a hydrokoloid 
653 |a yogurt 
653 |a texture analysis 
653 |a sensory evaluation 
653 |a solid 
653 |a hydrocolloid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šípalová, Markéta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23005  |y Plný text v Digitální knihovně UTB