Sledování antioxidační aktivity ječmene během procesu sladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dlapová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01295ntm a22003497u 4500
001 zp25721
041 |a cze 
100 1 |a Dlapová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování antioxidační aktivity ječmene během procesu sladování 
246 |a Observation of the Antioxidant Activities of Barley during Malting 
260 |c 2012 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ječmen 
653 |a slad 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a spektrofotometr 
653 |a barley 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a spectrophotometer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22399  |y Plný text v Digitální knihovně UTB