Stanovení základních chemických charakteristik výrobků z ječmene

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burgetová, Vladislava (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
tuk
fat
ash
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01352ntm a22003857u 4500
001 zp25703
041 |a cze 
100 1 |a Burgetová, Vladislava  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení základních chemických charakteristik výrobků z ječmene 
246 |a The Determination of Chemical Characteristics in Barley Products 
260 |c 2012 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: obiloviny 
653 |a ječmen 
653 |a tuk 
653 |a sušina 
653 |a popel 
653 |a bílkoviny 
653 |a Keywords: cereals 
653 |a barley 
653 |a fat 
653 |a dry matter 
653 |a ash 
653 |a protein 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22679  |y Plný text v Digitální knihovně UTB