|
|
|
|
LEADER |
01352ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25703 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Burgetová, Vladislava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení základních chemických charakteristik výrobků z ječmene
|
246 |
|
|
|a The Determination of Chemical Characteristics in Barley Products
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Klíčová slova: obiloviny
|
653 |
|
|
|a ječmen
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a popel
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a Keywords: cereals
|
653 |
|
|
|a barley
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a ash
|
653 |
|
|
|a protein
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22679
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|