|
|
|
|
LEADER |
01528ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp25699 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hudečková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv grilování na reologické vlastnosti masa
|
246 |
|
|
|a Influence of Grilling on the Rheological Properties of Meat.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 99 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a drůbeží
|
653 |
|
|
|a vepřové
|
653 |
|
|
|a hovězí
|
653 |
|
|
|a pevnost
|
653 |
|
|
|a soudržnost
|
653 |
|
|
|a elasticita
|
653 |
|
|
|a lepivost
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a poultry
|
653 |
|
|
|a pork
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a strength
|
653 |
|
|
|a compactness
|
653 |
|
|
|a elasticity
|
653 |
|
|
|a adhesive power
|
653 |
|
|
|a weight losses
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21893
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|