Vliv grilování na reologické vlastnosti masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 99 s.

Cover

LEADER 01528ntm a22004817u 4500
001 zp25699
041 |a cze 
100 1 |a Hudečková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv grilování na reologické vlastnosti masa 
246 |a Influence of Grilling on the Rheological Properties of Meat. 
260 |c 2012 
300 |a 99 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a textura 
653 |a drůbeží 
653 |a vepřové 
653 |a hovězí 
653 |a pevnost 
653 |a soudržnost 
653 |a elasticita 
653 |a lepivost 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a meat 
653 |a texture 
653 |a poultry 
653 |a pork 
653 |a beef 
653 |a strength 
653 |a compactness 
653 |a elasticity 
653 |a adhesive power 
653 |a weight losses 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21893  |y Plný text v Digitální knihovně UTB