|
|
|
|
LEADER |
01313ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25687 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Prachařová, Renáta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska
|
246 |
|
|
|a Vegetable Fats from Food and Chemical Point of View
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 46 s., přílohy 2 strany
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a rostlinné tuky a oleje
|
653 |
|
|
|a olejniny
|
653 |
|
|
|a detergenty
|
653 |
|
|
|a tenzidy
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a vegetable oils and fats
|
653 |
|
|
|a oil plants
|
653 |
|
|
|a detergents
|
653 |
|
|
|a surfacants
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Procházková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22473
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|