Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Prachařová, Renáta (Dissertant)
Other Authors: Procházková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 46 s., přílohy 2 strany

Cover

LEADER 01313ntm a22003617u 4500
001 zp25687
041 |a cze 
100 1 |a Prachařová, Renáta  |4 dis 
245 1 0 |a Rostlinné tuky z potravinářského a chemického hlediska 
246 |a Vegetable Fats from Food and Chemical Point of View 
260 |c 2012 
300 |a 46 s., přílohy 2 strany 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a rostlinné tuky a oleje 
653 |a olejniny 
653 |a detergenty 
653 |a tenzidy 
653 |a fatty acids 
653 |a vegetable oils and fats 
653 |a oil plants 
653 |a detergents 
653 |a surfacants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Procházková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22473  |y Plný text v Digitální knihovně UTB