|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25682 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jokl, Vlastislav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku fosfátů na texturu masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a The Impact of Added Phosphate on the Texture of Meat Products
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 87 s. (102 369 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a fosfát
|
| 653 |
|
|
|a textura
|
| 653 |
|
|
|a masný výrobek
|
| 653 |
|
|
|a přídatné látky
|
| 653 |
|
|
|a vaznost vody
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a tuhost
|
| 653 |
|
|
|a lepivost
|
| 653 |
|
|
|a kohezivnost
|
| 653 |
|
|
|a phosphate
|
| 653 |
|
|
|a texture
|
| 653 |
|
|
|a meat product
|
| 653 |
|
|
|a additives
|
| 653 |
|
|
|a water binding capacity
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 653 |
|
|
|a toughness
|
| 653 |
|
|
|a adhesion
|
| 653 |
|
|
|a cohesion
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22089
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|