Vliv přídavku fosfátů na texturu masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jokl, Vlastislav (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
pH
Physical Description: 87 s. (102 369 znaků)

Cover

LEADER 01549ntm a22004817u 4500
001 zp25682
041 |a cze 
100 1 |a Jokl, Vlastislav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku fosfátů na texturu masných výrobků 
246 |a The Impact of Added Phosphate on the Texture of Meat Products 
260 |c 2012 
300 |a 87 s. (102 369 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fosfát 
653 |a textura 
653 |a masný výrobek 
653 |a přídatné látky 
653 |a vaznost vody 
653 |a pH 
653 |a tvrdost 
653 |a tuhost 
653 |a lepivost 
653 |a kohezivnost 
653 |a phosphate 
653 |a texture 
653 |a meat product 
653 |a additives 
653 |a water binding capacity 
653 |a pH 
653 |a hardness 
653 |a toughness 
653 |a adhesion 
653 |a cohesion 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22089  |y Plný text v Digitální knihovně UTB